Barilla Food Service

det italienska kvalitetsvalet för storkök och restauranger

TILLBAKA
Del
Udskriv

Om Barilla

På Barilla har vi en enkel filosofi: vi tillverkar pasta som italienarna vill ha den – av 100% durumvete. Resultatet är en god pasta, som ger samma resultat varje gång oavsett vilken kokmetod ni föredrar i ert kök. Det gör oss till ett tryggt val för dig som vill vara säker på att du alltid serverar bra pasta till dina matgäster.

Riktigt god pasta – för alla
Pasta står idag för en stor del av menyn, framförallt inom offentlig sektor. Det är därför inte bara viktigt att pastan håller samma jämna och höga kvalitet varje måltid – den måste även passa alla. I vårt breda sortiment erbjuder vi därför självklart både ekologiska och glutenfria alternativ. Selezione Oro Chef är vår pastaserie som har utvecklats tillsammans med professionella kockar för just storköks- och restaurangtillagning.

Ett hållbart val – både för dig och planeten
Hållbar produktion och konsumtion är idag en extremt viktig och aktuell fråga. Som en av världens största matproducenter är det – och har alltid varit – vårt mål att vår mat både ska vara bra för dig och planeten. Förutom att ständigt arbeta med att minimera vår egen miljöpåverkan i samtliga produktionsled jobbar vi därför även aktivt med att hjälpa våra kunder att ta fram klimat- och hälsosmarta måltider samt att minska onödigt matsvinn. Vi kallar filosofin ”Bra för dig, bra för planeten”.

Storhusholdning

Campaign Sample Questions Food Service

Har du lyst til at snakke direkte med os?

Kontakt os på e-mail

Barillas Kontor

Global HQ
Barilla G. & R. Fratelli
Via Mantova 166 
43122 Parma
Italien