Produkter

TILLBAKA

UPPTÄCK VÅRT PRODUKTSORTIMENT

Här kan du ladda ner Barillas Foodservice sortimentsfolder 2021


BARILLA BLUE BOX kallar vi vår pasta på 5-kilospåsar. All Bluebox-pasta är gjord på 100% durumvetemjöl och har fått torka i minst 7 timmar. Resultatet är en gyllengul, välsmakande pasta som ger al dente och inte spricker.

BARILLA SELEZIONE ORO CHEF är vår pastaserie som är speciellt framtagen för dig som jobbar med food service. Samtliga produkter i Selezione Oro Chef-serien tillverkas av durumvete och har ett proteininnehåll på minst 13,5%. Resultatet är en vackert gyllengul pasta med fantastisk spänst, idealisk struktur och utmärkt al dente känsla – både vid dubbel- och expresskokning.

GLUTENFRITT, EKO OCH FULLKORN. På Barilla tycker vi att god pasta ska kunna varieras och njutas av alla, oavsett preferenser eller allergier. I vårt sortiment ingår därför ekologisk pasta gjord på 100% ekologiskt durumvete, fullkornspasta av 100% fullkornsmjöl samt glutenfri pasta gjord på en exklusiv blandning av vit majs, gul majs och ris. Alla självklart med samma jämna kvalitet och al dente som övrig Barilla-pasta.

BARILLAS SÅSER är tillverkade i Italien, av de allra finaste italienska råvarorna, på italienskt vis och ger dig möjlighet att enkelt skapa nya aptitretande rätter varje dag. Smakerna är välbalanserade och konsistensen härligt krämig. Samtliga Barillasåser är glutenfria samt fria från konserveringsmedel, vilket gör att de behåller sin naturliga smak.

BARILLAS ÄGGPASTA tillverkas på traditionellt vis av utvalt durumvete och hela 5 ägg från frigående höns per kilo pasta. Resultatet är en spänstig och smakrik äggpasta med vacker gul färg och en proteinhalt på minst 13,5%.