Nutrition-Related Questions

Return to Help & Support

Nutrition Related Questions

Is Barilla Pasta a healthy food?

Is pasta fattening?

Is the nutritional information listed on each box of pasta for cooked or uncooked pasta?

Flere svar fra Barilla

Here are some of the topics we get asked about the most.

Har du lyst til at snakke direkte med os?

Kontakt os på e-mail

Er du interesseret i restauranter, kantiner eller andre fødevarevirksomheder?

Besøg os på www.barillafoodservice.com

Barillas Kontor

Global HQ
Barilla G. & R. Fratelli
Via Mantova 166
43122 Parma
Italien

Denne hjemmeside bruger profilerende cookies, herunder tredjeparts, til at sende dig annoncering og tilbyde dig tjenester, der afspejler de præferencer, du har vist under browsing. Hvis du fortsætter med at gennemse hjemmesiden ved at få adgang til et hvilket som helst område eller vælge et hvilket som helst element af det (f.eks. Et billede eller et link), accepterer du at bruge cookies.

Klik på nedenstående link for at se vores udvidede cookiepolitik, som indeholder en beskrivelse af de tilstedeværende kategorier og forbindelserne med tredjepartsprocessorernes personoplysninger. Du kan også beslutte, hvilke cookies der skal godkendes, eller om du vil nægte samtykke til alle eller kun bestemte cookies.