Do Barilla products contain GMO ingredients?

We have a company-wide policy of not using any raw materials in our products that contain genetically modified organisms.  For more information please visit http://www.barillagroup.com/corporate/en/home/media/posizioni-aziendali/gmo.html.

Denne hjemmeside bruger profilerende cookies, herunder tredjeparts, til at sende dig annoncering og tilbyde dig tjenester, der afspejler de præferencer, du har vist under browsing. Hvis du fortsætter med at gennemse hjemmesiden ved at få adgang til et hvilket som helst område eller vælge et hvilket som helst element af det (f.eks. Et billede eller et link), accepterer du at bruge cookies.

Klik på nedenstående link for at se vores udvidede cookiepolitik, som indeholder en beskrivelse af de tilstedeværende kategorier og forbindelserne med tredjepartsprocessorernes personoplysninger. Du kan også beslutte, hvilke cookies der skal godkendes, eller om du vil nægte samtykke til alle eller kun bestemte cookies.