Bra for deg, bra for planeten

Tilbake til Hjelp

Middelhavsdietten

Pasta er bra for deg og bra for planeten. Dette betyr at matvarer som bør spises ofte også er de med lavest miljøbelastning. I 2009 ledet denne innsikten Barilla Center for Food & Nutrition Foundation til å utvikle modellen den doble pyramide, denne har blitt et referansepunkt for måten vi driver vår virksomhet. Du kan lese mer på www.barillagroup.com.

Gjennom å øke andelen grønnsaker og redusere andelen kjøtt på tallerkenen, gjør du et godt valg både for deg selv og miljøet; fordi du minsker ditt klimaavtrykk. I den doble pyramiden ser man hvordan man bør fordele sitt matinntak, for å følge middelhavsdiettens anbefaling, men også hvordan dine matvalg påvirker miljøet i ulik grad.

Flere svar fra Barilla

Her er noen av emnene vi oftest får spørsmål om.

KONTAKT OSS!

BARILLAKONTORER

Barilla Norge AS
POB 4451
NO-2326 Hamar
Besøksadresse:
Sandvikavegen 55
NO-2312 Ottestad

Barilla Global Headquarters
Barilla G. & R. Fratelli
Via Mantova 166 
43122 Parma
Italy 

Dette nettstedet bruker profilering av informasjonskapsler, også fra tredjeparter, for å sende deg reklame og tilby tjenester i tråd med de preferansene du uttrykte under surfing på nettet. Ved å fortsette å bla gjennom nettstedet ved å åpne noen av områdene eller velge et element av det samme (for eksempel et bilde eller en lenke), vil du samtykke til bruk av informasjonskapsler.

På den følgende lenken finner du vår informasjon om informasjonskapsler med beskrivelse av kategoriene og koblinger med informasjon fra tredjepart som uavhengige innehavere av behandlingen, og du vil ha mulighet til å bestemme hvilke cookies som skal godkjenne eller nekte samtykke til alle eller bare noen informasjonskapsler .

Accessibility Tooltip
Accessibe
Handtalk