Hvordan koker jeg pasta?

Bruk alltid mye vann når du koker pasta - minst 1 liter vann pr. 100 gram tørr pasta. Bruk en stor kjele så pastaen har god plass. Tilsett salt, 7 gram pr. liter vann, når vannet koker og legg i pastaen. Kok pastaen etter anvisningen på pakken til den blir "al dente", det vil si at den gir litt tyggemotstand.

Dette nettstedet bruker profilering av informasjonskapsler, også fra tredjeparter, for å sende deg reklame og tilby tjenester i tråd med de preferansene du uttrykte under surfing på nettet. Ved å fortsette å bla gjennom nettstedet ved å åpne noen av områdene eller velge et element av det samme (for eksempel et bilde eller en lenke), vil du samtykke til bruk av informasjonskapsler.

På den følgende lenken finner du vår informasjon om informasjonskapsler med beskrivelse av kategoriene og koblinger med informasjon fra tredjepart som uavhengige innehavere av behandlingen, og du vil ha mulighet til å bestemme hvilke cookies som skal godkjenne eller nekte samtykke til alle eller bare noen informasjonskapsler .