Hvorfor er det så viktig å koke pastaen «al dente»?

Pasta gir deg jevn energi. Når du koker pastaen din «al dente» drar du nytte av pastaens allerede mange fordeler som at den gir økt metthetsfølelse, demper sultfølelsen og gir kroppen langvarig, jevn energi. Pasta har en lav til middels glykemisk indeks (GI), noe som betyr at kroppen fordøyer det langsommere. For å holde GI-verdien lav, kok pastaen «al dente»!

Dette nettstedet bruker profilering av informasjonskapsler, også fra tredjeparter, for å sende deg reklame og tilby tjenester i tråd med de preferansene du uttrykte under surfing på nettet. Ved å fortsette å bla gjennom nettstedet ved å åpne noen av områdene eller velge et element av det samme (for eksempel et bilde eller en lenke), vil du samtykke til bruk av informasjonskapsler.

På den følgende lenken finner du vår informasjon om informasjonskapsler med beskrivelse av kategoriene og koblinger med informasjon fra tredjepart som uavhengige innehavere av behandlingen, og du vil ha mulighet til å bestemme hvilke cookies som skal godkjenne eller nekte samtykke til alle eller bare noen informasjonskapsler .