Hvordan vet jeg om pastaen er av god kvalitet?

Pastaens kvalitet avhenger av kvaliteten på hveten som benyttes, samt produksjonsprosessen. Barilla bruker kvalitetsdurumhvete. Våre moderne møller og våre behandlingsmetoder på kornet sørger for at vi kan tilby deg pasta av høyeste kvalitet. Kvalitetspasta laget på durumhvete har en unik gyllengul farge, uten grå eller røde partier.

Dette nettstedet bruker profilering av informasjonskapsler, også fra tredjeparter, for å sende deg reklame og tilby tjenester i tråd med de preferansene du uttrykte under surfing på nettet. Ved å fortsette å bla gjennom nettstedet ved å åpne noen av områdene eller velge et element av det samme (for eksempel et bilde eller en lenke), vil du samtykke til bruk av informasjonskapsler.

På den følgende lenken finner du vår informasjon om informasjonskapsler med beskrivelse av kategoriene og koblinger med informasjon fra tredjepart som uavhengige innehavere av behandlingen, og du vil ha mulighet til å bestemme hvilke cookies som skal godkjenne eller nekte samtykke til alle eller bare noen informasjonskapsler .