Hvorfor er Barilla engasjert i kjente idrettsutøvere?

Barilla har alltid hatt store internasjonale idrettsutøvere som støttespillere. Vi setter større pris på det menneskelige aspektet i idrett enn de sportslige ferdighetene, som lidenskap, tålmodighet, engasjement og mostandskraft. Dette er verdier vi bygger vår bedrift og våre produkter på.

Dette nettstedet bruker profilering av informasjonskapsler, også fra tredjeparter, for å sende deg reklame og tilby tjenester i tråd med de preferansene du uttrykte under surfing på nettet. Ved å fortsette å bla gjennom nettstedet ved å åpne noen av områdene eller velge et element av det samme (for eksempel et bilde eller en lenke), vil du samtykke til bruk av informasjonskapsler.

På den følgende lenken finner du vår informasjon om informasjonskapsler med beskrivelse av kategoriene og koblinger med informasjon fra tredjepart som uavhengige innehavere av behandlingen, og du vil ha mulighet til å bestemme hvilke cookies som skal godkjenne eller nekte samtykke til alle eller bare noen informasjonskapsler .