Hvorfor Roger Federer?

Roger er (per definisjon?) nummer én, akkurat som Barilla (pasta merkevare nr. 1 i verden). Han er nummer én i idrett og står for viktige verdier som pålitelighet, konstant engasjement, respekt og lidenskap. Roger er en mester, en person som forstår at den eneste måten for å hele tiden forbedre seg, er gjennom enkelhet, oppriktighet, forpliktelse og lidenskap. Slik fortsetter han å være et godt forbilde og en rollemodell år etter år, ikke bare som en mester/vinner, men også som person.
Vi setter disse verdiene høyt og tror at dette er et perfekt samarbeid med et klart og enkelt budskap.
Roger Federers verdier og karisma støtter Barilla i vårt mål med å hjelpe folk med et bedre kosthold og til å finne oppskriften på det gode liv.

Dette nettstedet bruker profilering av informasjonskapsler, også fra tredjeparter, for å sende deg reklame og tilby tjenester i tråd med de preferansene du uttrykte under surfing på nettet. Ved å fortsette å bla gjennom nettstedet ved å åpne noen av områdene eller velge et element av det samme (for eksempel et bilde eller en lenke), vil du samtykke til bruk av informasjonskapsler.

På den følgende lenken finner du vår informasjon om informasjonskapsler med beskrivelse av kategoriene og koblinger med informasjon fra tredjepart som uavhengige innehavere av behandlingen, og du vil ha mulighet til å bestemme hvilke cookies som skal godkjenne eller nekte samtykke til alle eller bare noen informasjonskapsler .