Hvorfor valgte dere å lage reklame med Federer og Oldani?

De er begge talenter i sitt fagfelt og deler mange egenskaper: talent, disiplin, engasjement og mest av alt lidenskapen til det ekstraordinære ut av enkle ting. Federer elsker italiensk pasta, som har vært en viktig del av hans kosthold siden han var barn. Oldani fremmer alltid det han har definert som "Cucina Pop" ("Pop Cuisine"), det vil si enkel hverdagsmat som blir ekstraordinær dersom man forbedrer teknikk og kunnskap. Et improvisert møte som kan love mange overraskelser.

Dette nettstedet bruker profilering av informasjonskapsler, også fra tredjeparter, for å sende deg reklame og tilby tjenester i tråd med de preferansene du uttrykte under surfing på nettet. Ved å fortsette å bla gjennom nettstedet ved å åpne noen av områdene eller velge et element av det samme (for eksempel et bilde eller en lenke), vil du samtykke til bruk av informasjonskapsler.

På den følgende lenken finner du vår informasjon om informasjonskapsler med beskrivelse av kategoriene og koblinger med informasjon fra tredjepart som uavhengige innehavere av behandlingen, og du vil ha mulighet til å bestemme hvilke cookies som skal godkjenne eller nekte samtykke til alle eller bare noen informasjonskapsler .