Kunne dere ikke valgt en italiensk idrettsutøver til å bli assosiert med Barilla?

Roger Federer er en verdenskjent idrettsutøver (også i Italia) og en av de største idrettspersonlighetene noensinne, elsket av alle på alle breddegrader. Vi har ofte samarbeidet med - og har fortsatt samarbeid - med italienske idrettsutøvere og klubber som ambassadører (Alberto Tomba, Alex Zanardi, A.S. Roma, det italienske olympiske laget i Rio 2016, etc.). Vi samarbeider med Bebe Vio, med de nasjonale basketlagene i Italia, etc.

Dette nettstedet bruker profilering av informasjonskapsler, også fra tredjeparter, for å sende deg reklame og tilby tjenester i tråd med de preferansene du uttrykte under surfing på nettet. Ved å fortsette å bla gjennom nettstedet ved å åpne noen av områdene eller velge et element av det samme (for eksempel et bilde eller en lenke), vil du samtykke til bruk av informasjonskapsler.

På den følgende lenken finner du vår informasjon om informasjonskapsler med beskrivelse av kategoriene og koblinger med informasjon fra tredjepart som uavhengige innehavere av behandlingen, og du vil ha mulighet til å bestemme hvilke cookies som skal godkjenne eller nekte samtykke til alle eller bare noen informasjonskapsler .