Vil Masters of Pasta være det nye slagordet til Barilla? Hvorfor valgte dere dette?

For første gang valgte Barilla ett enkelt, globalt slagord for alle land. Et slagord som er et ordspill om Barillas identitet på den ene siden og Roger Federer på den andre. Barilla som et synonym for pasta over hele verden, Roger som per definisjon er en mester i tennis og idrett i verden. Ordet "masters" indikerer på en inkluderende og utbredt måte at med Barilla kan alle bli mestere på sitt kjøkken.

Dette nettstedet bruker profilering av informasjonskapsler, også fra tredjeparter, for å sende deg reklame og tilby tjenester i tråd med de preferansene du uttrykte under surfing på nettet. Ved å fortsette å bla gjennom nettstedet ved å åpne noen av områdene eller velge et element av det samme (for eksempel et bilde eller en lenke), vil du samtykke til bruk av informasjonskapsler.

På den følgende lenken finner du vår informasjon om informasjonskapsler med beskrivelse av kategoriene og koblinger med informasjon fra tredjepart som uavhengige innehavere av behandlingen, og du vil ha mulighet til å bestemme hvilke cookies som skal godkjenne eller nekte samtykke til alle eller bare noen informasjonskapsler .

Accessibility Tooltip
Accessibe
Handtalk