Mikaela Shiffrins historiske 87. verdenscupseier i alpint

Suksess starter med en god oppskrift med Mikaela Shiffrin

Barilla overrasket Mikaela Shiffrin og fansen hennes med å lansere en unik pastapakke i begrenset opplag. Pakken ble auksjonert og solgt til inntekt for et veldedig formål for å feire Shiffrins historiske 87. verdenscupseier i alpint, og samlet inn totalt €58.000 til Food for Soul.

Den rekordbrytende seieren fra gullmedaljevinneren, gjorde Mikaela Shiffrin til "tidenes største alpinist" da hun vant sin 87. verdenscuptittel i Åre lørdag 11. mars 2023. Seieren gjorde den til et historisk øyeblikk, da den tidligere rekorden stod i 34 år, holdt av svenske Ingemar Stenmark med sine 86 seire. Seieren markerte slutten på en jakt som har pågått i mer enn et tiår, helt siden Mikaelas gjennombrudd i 2011. Barilla har vært med Shiffrin siden starten og har delt alle hennes seire, som gjør det til hennes lengste partnerskap til nå. 12 ÅR MED SAMHOLD, hvor Shiffrin og Barilla alltid har delt de samme sterke verdiene: ernæring, kvalitet, familie og lidenskapen for det ekstraordinære.

Mikaela Shiffrins historiske 87. verdenscupseier i alpint - Barilla
Ettersom suksess starter med en god oppskrift, designet BluRhapsody på vegne av Barilla EN UNIK PASTAPAKKE I BEGRENSET OPPLAG, totalt 87 pakker signert av Shiffrin, med pasta i form av tallene "8" og "7". Dette for å feire hennes enorme prestasjon, og det langvarige samarbeidet samt følelsesmessige båndet, som merkevaren Barilla har hatt med Mikaela gjennom alle disse årene.
Pakkene ble auksjonert og solgt via plattformen Charity Stars. Inntektene fra salget vil gå til å støtte Food for Soul - en ideell organisasjon grunnlagt av kokken Massimo Bottura, for å fremme sosial bevissthet om temaene matsvinn og sult.

Prøv vår spesielle oppskrift dedikert til Mikaela Shiffrin, "87-pasta med pesto, ricotta og squash"

Vanskelighetsgrad: Enkel
Anledning: Aperitiff
Anbefalt mengde: 2 tall per person

INGREDIENSER
- 87 BluRhapsody®
- Barilla Pesto alla Genovese
- Ricotta
- Squash
- Mikrogrønt
- Extra virgin olivenolje
- Salt og pepper

FREMGANGSMÅTE
Skjær squashen i små terninger og la dem marinere med salt, pepper og extra virgin olivenolje. Tilsett litt ricotta og Barilla Pesto alla Genovese, og smak til med salt og pepper.
Kok opp en stor kjele med vann og tilsett salt (7 gram pr. liter vann) når vannet koker. Kok pastaen i 13 minutter. Hell av vannet og legg pastaen opp ned på et rent kjøkkenhåndkle for å fjerne kokevannet fra innsiden av formene.
Fyll pastaen med pesto- og ricottasaus, tilsett terningene med squash og pynt med mikrogrønnsakene.

TextRecipe

“Tusen takk til alle sammen for deres «A Sign of Love» og gode bidrag. Takk, Mikaela.»