Mikaela Shiffrins historiske 87. verdenscupseier i alpint

Suksess starter med en god oppskrift med Mikaela Shiffrin

Barilla overrasker Mikaela Shiffrin og fansen hennes med å lansere en unik pastapakke i begrenset opplag. Pakken skal auksjoneres bort til et veldedig formål for å feire Mikaela Shiffrins historiske 87. verdenscupseier i alpint.

Den rekordbrytende seieren fra den gullmedaljevinneren, gjorde Mikaela Shiffrin til "tidenes største alpinist" da hun vant sin 87. verdenscuptittel. Seieren gjør den til et historisk øyeblikk, da den tidligere rekorden har stått i 34 år, holdt av svenske Ingemar Stenmark med sine 86 seire.

Jakten på rekorden har pågått i mer enn et tiår, helt siden Mikaelas gjennombrudd i 2011. Barilla har vært med Shiffrin siden starten og har delt alle hennes seire, som gjør det til hennes lengste partnerskap til nå. 12 ÅR MED SAMHOLD, hvor Shiffrin og Barilla alltid har delt de samme sterke verdiene: ernæring, kvalitet, familie og lidenskapen for det ekstraordinære.

Mikaela Shiffrins historiske 87. verdenscupseier i alpint - Barilla
Ettersom suksess starter med en god oppskrift, har BluRhapsody på vegne av Barilla designet EN NY SPESIALUTGAVE AV EN PASTAPAKKE unikt for Shiffrin, med pasta i form av tallene "8" og "7". Dette for å feire hennes enorme prestasjon, og det langvarige samarbeidet samt følelsesmessige båndet, som merkevaren Barilla har hatt med Mikaela gjennom alle disse årene.

Barilla har produsert 87 LIMITED EDITION PAKKER, hvorav 86 vil bli signert av Mikaela, for så å bli auksjonert og solgt via plattformen Charity Stars. Inntektene fra salget og auksjonen vil gå til å støtte Food for Soul, en ideell organisasjon grunnlagt av kokken Massimo Bottura, for å fremme sosial bevissthet om temaene matsvinn og sult.

GRAZIE MIKAELA!

DELTA I AUKSJONEN