Pasta med sopp

Kremet italiensk pasta med sopp

Add to favorites Remove from favorites
Del
Skriv ut
Prep
Kok
Ferdighet
Enkel

Barilla kremet pasta med sopp

Pasta med sopp - enkel oppskrift og en ekte italiensk favoritt! Prøv vår oppskrift for Barilla Al Bronzo: Fusilloni pasta med sopp, timian og valnøtter, en bronsestøpt pasta av utvalgt durumhvete for en intens pastaopplevelse. Servér sopp-pastaen med kremet pastasaus som en luksuriøs hverdagsrett eller en deilig helgemiddag. Velsmakende og lett å lage!

Tips! Denne pastaretten kan også serveres som en kremet pasta med bacon eller med kylling.

Ingredienser

4 porsjoner

400 g Barilla Fusilloni Al Bronzo

500 g sopp

Extra virgin olivenolje (til steking)

1 sjalottløk

2 hvitløksfedd

Litt smør

4 dl fløte

2 ts soya

2 ss hakket fersk timian

Salt

Sort pepper

 

Topping:

Parmesanost

50 g valnøtter

Fersk timian

Share ingredients

You copied text to clipboard:

Fremgangsmåte

  • Kok opp en stor kjele med vann og tilsett salt (7 gram pr. liter vann) når vannet koker. Kok Barilla Fusilloni Al Bronzo etter anvisningen på pakken til den blir al dente.

  • I mellomtiden lager du soppsausen. Skjær soppen i skiver. Stek den i varm olivenolje, gjerne i omganger. Sett soppen til side så lenge som mulig. Skrell og finhakk sjalottløk og hvitløk. Ha en klatt smør i pannen og stek løken uten at den får farge. Hell over fløte og soya. Tilsett hakket timian og kok i noen minutter. Smak til med salt og sort pepper.

  • Tilsett pastaen og vend den inn i sausen. Topp retten med revet parmesanost, hakkede valnøtter og frisk timian. Nyt! 

     

    Denne oppskriften passer også godt sammen med Penne pasta eller Mezzi Rigatoni Al Bronzo. Oppdag flere av Barilla sine deilige pastaoppskrifter med den ekte smaken av Italia. For eksempel våre pesto- og pastaoppskrifter eller oppskrifter på pastasalater. Disse passer perfekt sammen med våre gode pastasauser, som grønn pesto eller våre tomatsauser.

Vis mer