Fusilloni pasta med pære og gorgonzola

For en intens pastaopplevelse

Add to favorites Remove from favorites
Del
Skriv ut
Prep
Kok
Ferdighet
Enkel

Barilla Fusilloni Al Bronzo med pære og gorgonzola

Pasta med pære og gorgonzola - enkel oppskrift og en ekte italiensk favoritt! Prøv vår oppskrift for Barilla Al Bronzo: Fusilloni pasta med pære, sikori og gorgonzola, en bronsestøpt pasta av utvalgt durumhvete for en intens pastaopplevelse. Servér denne smakfulle pastaen som en luksuriøs hverdagsrett eller en deilig helgemiddag. Velsmakende og lett å lage!

Ingredienser

4 porsjoner

400 g Barilla Fusilloni Al Bronzo

2 sikori

2 pærer

80 g gorgonzola, skåret i små biter

1 appelsin, saften

1 sitron

20 ml extra virgin olivenolje  

Salt og pepper

Share ingredients

You copied text to clipboard:

Fremgangsmåte

  • Skjær sikorien i skiver og brun den i en panne med olivenolje i 3-4 minutter. Tilsett appelsinjuicen, kok i ca. 3 minutter, slå av varmen og tilsett salt etter smak.

  • Skrell og skjær pærene i terninger og drypp over sitronsaft.

  • Kok opp en stor kjele med vann og tilsett salt (7 gram pr. liter vann) når vannet koker. Kok Barilla Fusilloni Al Bronzo etter anvisningen på pakken til den blir al dente.

  • Vend den ferdigkokte pastaen inn sammen med den stekte sikorien, tilsett deretter gorgonzola skåret i små biter og pærene. Retten serveres varm.

     

    Denne oppskriften passer også godt sammen med Penne pasta eller Mezzi Rigatoni Al Bronzo. Oppdag flere av Barilla sine deilige pastaoppskrifter med den ekte smaken av Italia. For eksempel våre pesto- og pastaoppskrifter eller oppskrifter på pastasalater. Disse passer perfekt sammen med våre gode pastasauser, som grønn pesto eller våre tomatsauser.

Vis mer