Pasta med laks og svartkål

Bronsestøpt italiensk laksepasta

Add to favorites Remove from favorites
Del
Skriv ut
Prep
Kok
Ferdighet
Enkel

Barilla pasta med laks

Pasta med laks - enkel oppskrift og en ekte italiensk favoritt! Prøv vår oppskrift for Barilla Al Bronzo: Fusilloni pasta med laks og svartkål, en kremet laksepasta med kaldrøkt laks og friskhet av siton, for en intens pastaopplevelse. Servér laks og pasta med fløtesaus som en luksuriøs hverdagsrett eller en deilig helgemiddag. Velsmakende og enkel å lage!

Tips! Du kan også erstatte svartkål med grønnkål eller servere retten som kremet pasta med laks og spinat.

Ingredienser

4 porsjoner

400 g Barilla Fusilloni Al Bronzo

15 cm purre

10-12 svartkålblader, i 3 cm biter

150 g kaldrøkt laks, kuttet i munnstore biter

2 dl kremfløte

1 ss grønnsakskraft

Litt sitronskall

Litt smør

Salt

Sort pepper

Share ingredients

You copied text to clipboard:

Fremgangsmåte

  • Kok opp en stor kjele med vann og tilsett salt (7 gram pr. liter vann) når vannet koker. Kok Barilla Fusilloni Al Bronzo 2 minutter kortere en anvisningen på pakken viser. Spar på 2-3 dl av pastaens kokevann til senere.

  • Vask og skjær purren i skiver. Stek den i en stor stekepanne med litt smør til den er myk. Tilsett svartkålen (vasket og skjært i biter) og stek i 1 minutt. Hell over fløte og kraft, og kok opp. Smak til med pepper.

  • Tilsett pasta og laks i pannen med sausen, sammen med ca. 2 dl av pastaens kokevann. La småkoke under omrøring i 2 minutter. Riv over litt sitronskall og smak til med salt og pepper etter eget ønske. Servéres med det samme, nyt!

     

    Denne oppskriften passer også godt sammen med Penne pasta eller Mezzi Rigatoni Al Bronzo. Oppdag flere av Barilla sine deilige pastaoppskrifter med den ekte smaken av Italia. For eksempel våre pesto- og pastaoppskrifter eller oppskrifter på pastasalater. Disse passer perfekt sammen med våre gode pastasauser, som grønn pesto eller våre tomatsauser.

Vis mer