Trøffelpasta med sopp og spinat

Bronsestøpt italiensk linguine med trøffelolje

Add to favorites Remove from favorites
Del
Skriv ut
Prep
Kok
Ferdighet
Enkel

Barilla trøffelpasta med sopp og spinat

Trøffelpasta - enkel oppskrift på en ekte italiensk favoritt! Prøv vår oppskrift for Barilla Al Bronzo: linguine pasta med trøffelolje, sopp og spinaten bronsestøpt pasta av utvalgt durumhvete for en intens pastaopplevelse. Dette er en kremet og lukseriøs pastarett, lett å lage og perfekt til både hverdag og fest!

Ingredienser

4 porsjoner

400 g Barilla Linguine Al Bronzo

500 g sopp, gjerne blandet skogssopp og østerssopp

50 g smør

2 hvitløksfedd, finhakket

2 dl fløte

3 håndfuller fersk spinat

Noen dråper trøffelolje (litt om gangen, smaken kan være veldig intens)

100 g revet parmesan

Salt og nykvernet sort pepper

Extra virgin olivenolje

Share ingredients

You copied text to clipboard:

Fremgangsmåte

  • Kok opp en stor kjele med vann og tilsett salt (7 gram pr. liter vann) når vannet koker. Kok Barilla Linguine Al Bronzo etter anvisningen på pakken, til den blir al dente. Spar pastaens kokevann til senere.

  • Skjær sopp og riv østersskiver med fingrene i lange, tynne strimler. Stekes i olivenolje på høy varme, til soppen har fått litt farge. Senk til middels varme, flytt soppen til rundt på sidene av pannen og tilsett smør og hvitløk i midten. La steke til hvitløken blir myk. 

  • Tilsett fløte, spinat, noen dråper trøffelolje og 1 dl av pastaens kokevann. Rør og kok opp, smak til med salt og pepper.

  • Ha pastaen, revet parmesan og ytterligere 1 dl pastavann i pannen. Rør godt, slik at den deilige sausen dekker pastaen og soppen. Servér umiddelbart og nyt!

     

    Denne oppskriften passer også godt sammen med Tagliatelle pasta eller Al Bronzo pasta. Oppdag flere av Barilla sine deilige pastaoppskrifter med den ekte smaken av Italia. For eksempel våre oppskrifter på pasta carbonara eller tagliatelleoppskrifter. Disse passer perfekt sammen med våre gode pastasauser, som grønn pesto eller våre tomatsauser.

Vis mer