Kremet pasta med ostesaus

Bronsestøpt italiensk pasta med ostesaus

Add to favorites Remove from favorites
Del
Skriv ut
Prep
Kok
Ferdighet
Enkel

Barilla pasta med ostesaus

Kremet pasta med ostesaus, brokkoli og pinjekjerner - enkel oppskrift og en ekte italiensk favoritt! Prøv vår oppskrift for Barilla Al Bronzo: Mezzi Rigatoni ostepasta, en bronsestøpt pasta av utvalgt durumhvete for en intens pastaopplevelse. Dette er en pasta som serveres med stekt brokkoli og pinjekjerner, for en spenstig og nøtteaktig smak. Servér Mezzi Rigatoni som en luksuriøs hverdagsrett eller en deilig helgemiddag. Velsmakende og lett å lage!

Tips! Denne pastaretten smaker også godt med skinke til ostesausen.

Ingredienser

4 porsjoner

400 g Barilla Mezzi Rigatoni Al Bronzo

1 brokkoli á 250 g

2 ss pinjekjerner

2 hvitløksfedd, i tynne skiver

2 ss extra virgin olivenolje

2 dl fløte

200 g revet ost, godt lagret (f.eks. Präst eller Västerbottenost)

Extra virgin olivenolje til steking

Salt 

Sort pepper

Share ingredients

You copied text to clipboard:

Fremgangsmåte

  • Rist pinjekjernene i en tørr stekepanne. Legg på en tallerken og sett til side.

  • Kok opp en stor kjele med vann og tilsett salt (7 gram pr. liter vann) når vannet koker. Kok Barilla Mezzi Rigatoni Al Bronzo 1 minutt kortere enn anvisningen på pakken. Spar 2 dl av pastaens kokevann.

  • Skjær brokkolien i munnstore biter. Stek brokkoli og hvitløk i olivenolje i noen minutter, til brokkolien er mør. Ha over på en tallerken og plasser ved komfyren.

  • I samme stekepanne helles fløte, revet ost og 1 dl pastavann, la småkoke i 1 minutt. Tilsett deretter pastaen og rør hele tiden til en kremet saus som dekker pastaen. Spe med litt mer av pastaens kokevann hvis behov. Ha den stekte brokkolien tilbake i pannen og bland. Smak til med salt og pepper. Dryss over pinjekjerner og servér med det samme. Spis og nyt!

     

    Denne oppskriften passer også godt sammen med Fusilli pasta, Fusilloni Al Bronzo eller Tortiglioni Al Bronzo. Oppdag flere av Barilla sine deilige pastaoppskrifter med den ekte smaken av Italia. For eksempel våre italienske pastaoppskrifter eller oppskrifter på pastasalater. Disse passer perfekt sammen med våre gode pastasauser, som grønn pesto eller våre tomatsauser.

Vis mer