Mezzi Rigatoni pasta med jordskokk og chorizo

Bronsestøpt italiensk Al Bronzo pasta

Add to favorites Remove from favorites
Del
Skriv ut
Prep
Kok
Ferdighet
Enkel

Barilla Mezzi Rigatoni Al Bronzo med jordskokk og chorizo

Pasta med jordskokk og chorizo - enkel oppskrift og en ekte italiensk favoritt! Prøv vår oppskrift for Barilla Al Bronzo: Mezzi Rigatoni pasta med jordskokk og chorizo, en bronsestøpt pasta av utvalgt durumhvete for en intens pastaopplevelse. Servér Mezzi Rigatoni som en luksuriøs hverdagsrett eller en deilig helgemiddag. Velsmakende og lett å lage! 

Ingredienser

4 porsjoner

500 g Barilla Mezzi Rigatoni Al Bronzo

250 g chorizo

500 g jordskokk

4 hvitløksfedd

Frisk timian

Extra virgin olivenolje

50 g pinjekjerner

1 sitron

Parmesan 

Salt og sort pepper

200 ml kremfløte

Share ingredients

You copied text to clipboard:

Fremgangsmåte

  • Kok opp en stor kjele med vann og tilsett salt (7 gram pr. liter vann) når vannet koker. Kok Barilla Mezzi Rigatoni Al Bronzo etter anvisningen på pakken til den blir al dente. Spar litt av pastaens kokevann til senere.

  • Rist pinjekjernene i en tørr panne og sett til side.

  • Tilsett chorizo i den samme tørre pannen og stek den sprø og lett brun. Fjern chorizoen og legg til side, men la eventuelt fett ligge igjen i pannen.

  • Rens og skrell jordskokkene og kutt i 5 mm biter (tips - bløtlegg i vann med sitronsaft for å unngå at de blir brune).

  • Tilsett litt olivenolje i pannen hvor du har stekt chorizo om nødvendig. Ha i jordskokken og krydre med litt salt og pepper. Stek til jordskokken får litt farge, ca. 5 minutter. Tilsett hvitløk, timian, kremfløte og eventuelt litt av pastaens kokevann, og la det småkoke i 5-7 minutter til jordskokken er myk. 

  • Bland den ferdigkokte pastaen sammen med sausen. Press over litt sitronsaft og legg på chorizoen rett før servering. Topp retten med pinjekjerner, sort pepper og revet parmesanost. Nyt!

     

    Denne oppskriften passer også godt sammen med Fusilli pasta, Fusilloni Al Bronzo eller Tortiglioni Al Bronzo. Oppdag flere av Barilla sine deilige pastaoppskrifter med den ekte smaken av Italia. For eksempel våre italienske pastaoppskrifter eller oppskrifter på pastasalater. Disse passer perfekt sammen med våre gode pastasauser, som grønn pesto eller våre tomatsauser.

Vis mer