Barilla Mezzi Rigatoni Al Bronzo rosenkålpasta

Bronsestøpt italiensk pasta med rosenkål

Add to favorites Remove from favorites
Del
Skriv ut
Prep
Kok
Ferdighet
Enkel

Barilla Mezzi Rigatoni Al Bronzo rosenkålpasta

Rosenkålpasta - enkel oppskrift og en ekte italiensk favoritt! Prøv vår oppskrift for Barilla Al Bronzo: Mezzi Rigatoni rosenkålpasta, en bronsestøpt pasta av utvalgt durumhvete for en intens pastaopplevelse. Servér Mezzi Rigatoni som en luksuriøs hverdagsrett eller en deilig helgemiddag. Velsmakende og lett å lage! 

Ingredienser

4 porsjoner

400 g Barilla Mezzi Rigatoni Al Bronzo

500 g rosenkål

50 g parmesanost

50 g ristede pinjekjerner

1 sitron (skallet)

Frisk mynte etter smak

Extra virgin olivenolje

Salt og pepper

Share ingredients

You copied text to clipboard:

Fremgangsmåte

  • Del rosenkålen i to og blancher dem i saltet vann i 8 minutter.

  • Ha 3/4 av rosenkålen over i en blender (hell av vannet og legg resten av rosenkålen til side). Tilsett parmesan, pinjekjerner, mynte, revet sitronskall, salt og pepper, og bland alt. Tilsett litt olivenolje for en jevn, kremet konsistens.

  • Kok pastaen i samme vann som rosenkålen, etter anvisningen på pakken. Hell deretter av vannet og bland pastaen sammen med sausen i en panne. Tilsett resten av rosenkålen og bland godt. 

  • Anrett på tallerkner og topp gjerne med litt parmesanost og pinjekjerner. Retten serveres umiddelbart. 

     

    Denne oppskriften passer også godt sammen med Fusilli pasta, Fusilloni Al Bronzo eller Tortiglioni Al Bronzo. Oppdag flere av Barilla sine deilige pastaoppskrifter med den ekte smaken av Italia. For eksempel våre italienske pastaoppskrifter eller oppskrifter på pastasalater. Disse passer perfekt sammen med våre gode pastasauser, som grønn pesto eller våre tomatsauser.

Vis mer