Spaghetti carbonara vegetar

Bronsestøpt italiensk spaghetti carbonara

Add to favorites Remove from favorites
Del
Skriv ut
Prep
Kok
Ferdighet
Enkel

Barilla Spaghetti carbonara vegetar

Spaghetti carbonara vegetar - enkel oppskrift med ny vri, på en deilig italiensk klassiker! Prøv vår oppskrift for Barilla Al Bronzo: vegetarcarbonara med spaghettien bronsestøpt pasta av utvalgt durumhvete for en intens pastaopplevelse. Carbonara er verdens mest kjente pastaoppskrift og er en pasta med egg og ost. Her finner du en enkel og kremet pasta carbonara vegetar med halloumi og soltørkede tomater, som gir salt og umami til en italiensk favoritt. 

Ingredienser

4 porsjoner

400 g Barilla Spaghetti Al Bronzo

4 eggeplommer

1 helt egg

100 g revet parmesanost

200 g halloumi, i terninger

1 hvitløksfedd, finhakket

2 ss smør

6 soltørkede tomater i olje, strimlet

Nykvernet sort pepper

Evt. salt

Share ingredients

You copied text to clipboard:

Fremgangsmåte

  • Kok opp en stor kjele med vann og tilsett salt (7 gram pr. liter vann) når vannet koker. Kok Barilla Spaghetti Al Bronzo 1 minutt kortere en anvisningen på pakken viser. Spar på 2-3 dl av pastaens kokevann til senere.

  • Bland eggeplommer, egg og revet parmesan med 1 dl pastavann. Rør godt til en kremet konsistens og sett deretter til side.

  • Stek halloumi og hvitløk i en stor stekepanne med litt smør, til halloumien får en litt gyllen overflate. Tilsett soltørkede tomater og stek i 1 minutt. Vend inn pastaen, sammen med 1 dl av pastaens kokevann, la stå i stekepannen under omrøring i 1 minutt. 

  • Ta stekepannen vekk fra varmen og hell i egge- og parmesanblandingen. Rør til det blir en kremet saus som dekker pastaen. Tilsett litt mer av pastaens kokevann hvis sausen virker for tørr. Dryss over godt med nykvernet sort pepper og smak eventuelt til med litt salt. Servér umiddelbart og nyt din deilige spaghetti carbonara! 

     

    Denne oppskriften passer også godt sammen med Spaghetti pasta eller Linguine Al Bronzo. Oppdag flere av Barilla sine deilige pastaoppskrifter med den ekte smaken av Italia. For eksempel våre oppskrifter på pasta bolognese eller våre spaghettioppskrifter. Disse passer perfekt sammen med våre gode pastasauser, som grønn pesto eller våre tomatsauser.

Vis mer