Pasta Alfredo

Klassisk italiensk pasta Alfredo

Add to favorites Remove from favorites
Del
Skriv ut
Prep
Kok
Ferdighet
Enkel

Barilla pasta Alfredo

Pasta Alfredo - enkel oppskrift på en ekte italiensk klassiker! Prøv vår oppskrift for Barilla Al Bronzo: Alfredo pasta med spaghetti, smør og parmesanost, en bronsestøpt pasta av utvalgt durumhvete for en intens pastaopplevelse. Her er den italienske orginalen på en deilig og kremet saus til pasta, en jevn og fyldig ostesaus, til enhver anledning!

Tips! Pasta Alfredo kan også serveres sammen med kylling eller bacon.

Ingredienser

4 porsjoner

400 g Barilla Spaghetti Al Bronzo

1 hvitløksfedd

150 g smør

200 g parmesanost, finrevet

Salt

Nykvernet sort pepper

1 klype revet muskatnøtt

Evt. litt persille

4-5 dl pastavann

Share ingredients

You copied text to clipboard:

Fremgangsmåte

  • Kok opp en stor kjele med vann og tilsett salt (7 gram pr. liter vann) når vannet koker. Kok Barilla Spaghetti Al Bronzo 3 minutter kortere en anvisningen på pakken viser. Spar på alt av pastaens kokevann til senere og hold det varmt.

  • Mens pastaen koker smelter du smør i en stor kjele. Del hvitløken i to og ha den i kjelen sammen med smøret for å tilsette litt ekstra smak. Når alt smøret er smeltet og har putret en stund, fjerner du hvitløken.

  • Ha spaghettien i kjelen, sammen med 2 dl pastavann. Rør og la det småkoke i ytterligere 2 minutter. Tilsett mer pastavann om nødvendig. Ha i halvparten av finrevet parmsanost og ytterligere 2 dl av pastaens kokevann. Rør til osten smelter. Tilsett så resten av parmesanen og eventuelt litt mer pastavann, og rør. Det skal være en kremet, osteaktig saus som dekker spaghettien.

  • Smak til med salt, pepper og en klype revet muskatnøtt. Topp retten med litt persille og servér med det samme - nyt!

     

    Denne oppskriften passer også godt sammen med Spaghetti pasta eller Linguine Al Bronzo. Oppdag flere av Barilla sine deilige pastaoppskrifter med den ekte smaken av Italia. For eksempel våre oppskrifter på pasta bolognese eller våre spaghettioppskrifter. Disse passer perfekt sammen med våre gode pastasauser, som grønn pesto eller våre tomatsauser.

Vis mer