Kremet pasta med paprika

Bronsestøpt italiensk Tortiglioni pasta

Add to favorites Remove from favorites
Del
Skriv ut
Prep
Kok
Ferdighet
Enkel

Barilla Tortiglioni Al Bronzo kremet pasta med paprika

Kremet pasta med paprika - enkel oppskrift og en ekte italiensk favoritt! Prøv vår oppskrift for Barilla Al Bronzo: Tortiglioni kremet pasta med paprikaen bronsestøpt pasta av utvalgt durumhvete for en intens pastaopplevelse. Dette er en fyldig og kremet pastarett med deilig paprikasaus, perfekt både til hverdag og fest!

Ingredienser

4 porsjoner

320 g Barilla Tortiglioni Al Bronzo

2 røde paprika

100 g ricotta

100 ml melk

1/2 løk

Persille

Extra virgin olivenolje

Pecorino eller parmesanost

Salt og sort pepper

Share ingredients

You copied text to clipboard:

Fremgangsmåte

  • Kok opp en stor kjele med vann og tilsett salt (7 gram pr. liter vann) når vannet koker. Kok Barilla Tortiglioni Al Bronzo etter anvisningen på pakken til den blir al dente. Spar på pastaens kokevann til senere.

  • I mellomtiden, vask og skjær paprika i biter.

  • Stek en halv hakket løk i en panne med extra virgin olivenolje. Tilsett deretter paprika og brun den i et par minutter.

  • Tilsett en klype salt og et par øser av pastaens kokevann, og dekk paprikaene i pannen med lokk. La dem koke i ca. 8 minutter, rør av og til.

  • Når paprikaene er kokt, ha de over i en blender sammen med ricotta og melk. Bland til sausen er kremaktig. 

  • Ha paprikasausen tilbake i pannen og vend inn den ferdigkokte pastaen. Topp retten med fersk persille og revet pecorino eller parmesanost før servering. Nyt! 

     

    Denne oppskriften passer også godt sammen med Penne pasta eller Mezzi Rigatoni Al Bronzo. Oppdag flere av Barilla sine deilige pastaoppskrifter med den ekte smaken av Italia. For eksempel våre pesto- og pastaoppskrifter eller oppskrifter på pastasalater. Disse passer perfekt sammen med våre gode pastasauser, som grønn pesto eller våre tomatsauser.

Vis mer