Pasta med tomatsaus og burrata

Bronsestøpt pasta med tomatsaus

Add to favorites Remove from favorites
Del
Skriv ut
Prep
Kok
Ferdighet
Enkel

Barilla pasta med tomatsaus

Pasta med tomatsaus og burrata - enkel oppskrift og en ekte italiensk favoritt! Prøv vår oppskrift for Barilla Al Bronzo: Tortiglioni pasta med en klassisk tomatsaus og kremet burrata ost, en bronsestøpt pasta av utvalgt durumhvete for en intens pastaopplevelse. Dette er en perfekt pasta burrata med få ingredienser, enkel tomatsaus som er rask å lage - en pastarett med mye smak!

Tips! Kan også serveres som en pasta med tomatsaus og kjøttdeig, eller du kan tilsette grønnsaker etter eget ønske.

Ingredienser

4 porsjoner

400 g Barilla Tortiglioni Al Bronzo

3 hvitløksfedd

4 ss extra virgin olivenolje (til steking)

2 ss tomatpuré

2 bokser (800 g) hermetiske tomater (hele, skrellede)

Salt

Sort pepper

1 ts sukker

1 dl pastavann (eller mer)

 

Topping:

2 burrata per 100 g (alternativt revet parmesanost)

Fersk basilikum

Ferske cherrytomater

Share ingredients

You copied text to clipboard:

Fremgangsmåte

  • Kok opp en stor kjele med vann og tilsett salt (7 gram pr. liter vann) når vannet koker. Kok Barilla Tortiglioni Al Bronzo etter anvisningen på pakken til den blir al dente. Spar på pastaens kokevann til senere.

  • I mellomtiden lager du tomatsausen. Skrell og finhakk hvitløken, stek den i olivenolje uten at den får farge. Tilsett tomatpuré og fres en kort stund. Hell over de hermetiske tomtatene, kok opp og la småkoke i ca. 10 minutter under omrøring. Smak til med salt, sort pepper og sukker. Hvis tomatsausen er for syrlig tilsetter du litt mer sukker.

  • Tilsett pastaen og vend den inn i sausen. Tilsett litt av pastaens kokevann for en perfekt konsistens. Servér Tortiglioni Al Bronzo med burrata, cherrytomater delt i to og fersk basilikum. Nyt! 

     

    Denne oppskriften passer også godt sammen med Penne pasta eller Mezzi Rigatoni Al Bronzo. Oppdag flere av Barilla sine deilige pastaoppskrifter med den ekte smaken av Italia. For eksempel våre pesto- og pastaoppskrifter eller oppskrifter på pastasalater. Disse passer perfekt sammen med våre gode pastasauser, som grønn pesto eller våre tomatsauser.

Vis mer