Barilla Lasagne

med Pesto alla Genovese, asparges og erter

Del
Skriv ut

Ingredienser

10 stk Barilla Lasagneplater

100 g Barilla Pesto alla Genovese

100 g ferske erter

200 g asparges

20 g extra virgin olivenolje

60 g parmesan

Til béchamelsaus:

1000 g melk

50 g smør

50 g hvetemel

Salt

Muskat

Fremgangsmåte

 1. 1

  Sett stekeovnen på 180 °C.

 2. 2

  Skjær asparges i biter. Blansjér asparges og erter sammen i en kjele i 1 minutt, avkjøl raskt i isvann.

 3. 3

  Forbered béchamel: smelt smøret, tilsett hvetemel og rør godt. Tilsett varm melk, litt om gangen, deretter en klype muskat. Kok opp under omrøring og sett til side.

 4. 4

  Smør en ildfast form. Legg et lag med béchamelsaus i bunnen, ha erter, asparges og Barilla Pesto alla Genovese over og dekk med et lag Barilla Lasagneplater. Repetér fem ganger, avslutt med béchamel, erter, asparges, pesto og strø revet parmesanost over.

 5. 5

  Lasagnen stekes i ovnen i 20 minutter. La retten hvile i 10 minutter før servering.

Dette nettstedet bruker profilering av informasjonskapsler, også fra tredjeparter, for å sende deg reklame og tilby tjenester i tråd med de preferansene du uttrykte under surfing på nettet. Ved å fortsette å bla gjennom nettstedet ved å åpne noen av områdene eller velge et element av det samme (for eksempel et bilde eller en lenke), vil du samtykke til bruk av informasjonskapsler.

På den følgende lenken finner du vår informasjon om informasjonskapsler med beskrivelse av kategoriene og koblinger med informasjon fra tredjepart som uavhengige innehavere av behandlingen, og du vil ha mulighet til å bestemme hvilke cookies som skal godkjenne eller nekte samtykke til alle eller bare noen informasjonskapsler .