Lasagne med kylling

Add to favorites Remove from favorites
Del
Skriv ut
Prep
Kok
Ferdighet
Enkel

Her finner du en enkel oppskrift på hvordan du kan lage pesto-lasagne med kylling. Dette er en lasagne med ny vri - masse deilige grønnsaker, pesto og hvit saus, som passer like godt til hverdag som til fest!

Ingredienser

4 porsjoner

10 stk Barilla Lasagneplater

100 g Barilla Pesto alla Genovese

200 g kyllingfilet

50 g løk

50 g selleri

50 g gulrot

1 ss extra virgin olivenolje

1 ss tomatpuré

60 g parmesanost

Salt

Pepper

Rosmarin

 

Béchamelsaus (hvit saus):

900 g melk

50 g smør

50 g hvetemel

Salt

Muskat

Share ingredients

You copied text to clipboard:

Fremgangsmåte

  • Forbered béchamel: smelt smøret, ha i hvetemel og rør godt. Tilsett varm melk, litt om gangen, deretter en klype salt og muskat etter smak. Kok opp under omrøring og sett til side.

  • Skrell løk og gulrot, vask sellerien. Skjær grønnsakene i små biter og stek dem i en panne med litt olivenolje og en kvist rosmarin.

  • Skjær kyllingfilet i biter og ha den over i stekepannen sammen med grønnsakene. Brun kyllingen og tilsett tomatpuré og litt vann. Smak til med salt og pepper, og la koke i 10 minutter. Fjern rosmarinen og sett til side.

  • Smør en ildfast form. Legg et lag med béchamelsaus i bunnen og ha over kyllingsausen og Barilla Pesto alla Genovese, dekk deretter med et lag Barilla Lasagneplater. Repetér fire ganger, avslutt med béchamel, kyllingsaus og pesto, og strø over revet parmesanost. Stek lasagnen på 180°C i 20 minutter. La den hvile ca. 10 minutter før servering. Topp gjerne med noen blader fersk basilikum.

     

    Buon appetito! Prøv favoritten klassisk lasagne med bolognese, laget med ekte italienske lasagneplater. Oppdag flere av Barilla sine deilige pastaoppskrifter, for eksempel våre lasagneoppskrifter. Disse passer perfekt sammen med våre gode pastasauser, som grønn pesto eller våre tomatsauser.

Vis mer