Barilla Lasagne

med Pesto og sjømat

Del
Skriv ut
 • Prep
 • Kok
 • Ferdighet
  Middels


Ingredienser

10 plater Barilla Lasagne

180 g Barilla Pesto alla Genovese

200 g breiflabbfilet

120 g blåskjell (uten skall)

80 g reker

150 g cherrytomat

60 ml (1/2 glass) hvitvin

1 ss extra virgin olivenolje

900 g fiskebuljong

45 g smør

45 g hvetemel

Salt og pepper

Fremgangsmåte

 1. 1

  Skrell rekene og ta bort tarmen: ta av hodet og skallet, gjør et lite snitt langs "ryggen" og løft ut tarmen med kniven. Skjær breiflabb i terninger. Del tomatene. Varm litt olivenolje i en stekepanne og fres fisken, rekene og blåskjellene raskt. Tilsett vin og la den fordampe. Tilsett tomatene, la det putre i ytterligere 2 minutter og sett til siden.

 2. 2 Béchamelsaus

  Smelt smør, tilsett mel og rør om. La det frese i noen få minutter på lav varme til det blir lysebrunt. Tilsett varm fiskebuljong, salt og pepper. Kok opp og sett deretter sausen til siden.

 3. 3 Lasagne

  Smør en ildfast form. Legg et lag med fiskesaus i bunnen, deretter et lag med lasagneplater. Dekk platene med saus, legg på litt av fiske- og skalldyrblandingen, deretter litt Pesto. Gjenta i ca. fem lag; saus, lasagneplater, fisk- og skalldyrblanding og Pesto. Avslutt med saus, sørg for at du har nok til å dekke hele det øverste laget. Gratineres i ovnen på 180 °C i 20-25 minutter. La lasagnen hvile i 10 minutter før servering.

Dette nettstedet bruker profilering av informasjonskapsler, også fra tredjeparter, for å sende deg reklame og tilby tjenester i tråd med de preferansene du uttrykte under surfing på nettet. Ved å fortsette å bla gjennom nettstedet ved å åpne noen av områdene eller velge et element av det samme (for eksempel et bilde eller en lenke), vil du samtykke til bruk av informasjonskapsler.

På den følgende lenken finner du vår informasjon om informasjonskapsler med beskrivelse av kategoriene og koblinger med informasjon fra tredjepart som uavhengige innehavere av behandlingen, og du vil ha mulighet til å bestemme hvilke cookies som skal godkjenne eller nekte samtykke til alle eller bare noen informasjonskapsler .