Barilla Tagliatelle bolognese

med paprika, squash og fetaost

Del
Skriv ut
 • Prep
 • Kok


Ingredienser

400 g Barilla Tagliatelle

400 g Barilla Bolognesesaus

1 hvitløksfedd

1 rødløk

1 rød paprika

1 gul paprika

1 liten squash

150 g fetaost i terninger i olje

2 kvister timian

2 ss extra virgin olivenolje

Salt og pepper

Fremgangsmåte

 1. 1

  Hakk hvitløk og løk, som freses en liten stund i en stekepanne med olivenolje. Skjær paprika og squash i små biter. Legg de deretter i stekepannen med løk og hvitløk, tilsett timiankvister og stek i 2-3 minutter.

 2. 2
  Kok samtidig opp en stor kjele med vann og tilsett salt (7 gram pr. liter vann) når vannet koker. Kok Barilla Tagliatelle etter anvisning på pakken.
 3. 3

  Tilsett Barilla Bolognesesaus og fetaosten i stekepannen med grønnsakene, smak til med salt og pepper.

 4. 4
  Bland pastaen med sausen, topp gjerne med noen fetaostterninger og litt timian.

Dette nettstedet bruker profilering av informasjonskapsler, også fra tredjeparter, for å sende deg reklame og tilby tjenester i tråd med de preferansene du uttrykte under surfing på nettet. Ved å fortsette å bla gjennom nettstedet ved å åpne noen av områdene eller velge et element av det samme (for eksempel et bilde eller en lenke), vil du samtykke til bruk av informasjonskapsler.

På den følgende lenken finner du vår informasjon om informasjonskapsler med beskrivelse av kategoriene og koblinger med informasjon fra tredjepart som uavhengige innehavere av behandlingen, og du vil ha mulighet til å bestemme hvilke cookies som skal godkjenne eller nekte samtykke til alle eller bare noen informasjonskapsler .