Barilla Tagliatelle

med bolognesesaus og erter

Add to favorites Remove from favorites
Del
Skriv ut
Prep
Kok
Ferdighet
Enkel

Barilla Tagliatelle med bolognesesaus og erter

På utkikk etter en deilig pastarett til en spesiell anledning, eller kanskje bare litt ny inspirasjon i hverdagen? Prøv vår smakfulle Tagliatelle pasta med bolognesesaus og erter!

Ingredienser

4 porsjoner

350 g Barilla Tagliatelle

400 g karbonadedeig

200 g erter (blanchert)

1 dl kremfløte

1 glass tørr hvitvin

1 ss tomatpuré

50 g løk

40 g selleri

40 g gulrot

2 ss extra virgin olivenolje

50 g revet Parmigiano Reggiano ost

Hakket persille

Share ingredients

You copied text to clipboard:

Fremgangsmåte

  • Vask, skrell og hakk løk, selleri og gulrot, som brunes i en panne med 2 ss extra virgin olivenolje.

  • Ha karbonadedeigen i stekepannen sammen med grønnsakene og brun på middels varme. Tilsett vinen og la den redusere. Ha deretter i tomatpuré og en øse med kokende vann, og la småkoke i 15 minutter. Tilsett deretter kremfløte og erter, kok opp og sett til side.

  • Kok opp en stor kjele med vann og tilsett salt (7 gram pr. liter vann) når vannet koker. Kok Barilla Tagliatelle etter anvisningen på pakken til den blir "al dente".

  • Hell av vannet fra pastaen og ha den over i sausen, bland godt. Topp retten med revet parmesanost og litt hakket persille før servering.

     

    Denne oppskriften passer også godt sammen med Spaghetti pasta eller Linguine Al Bronzo. Oppdag flere av Barilla sine deilige pastaoppskrifter med den ekte smaken av Italia. For eksempel våre oppskrifter på pasta bolognese eller våre spaghettioppskrifter. Disse passer perfekt sammen med våre gode pastasauser, som grønn pesto eller våre tomatsauser.

Vis mer