Barilla Tagliatelle

med reker, artisjokker og squash

Add to favorites Remove from favorites
Del
Skriv ut
Prep
Kok
Ferdighet
Enkel

På utkikk etter en deilig italiensk rett til en spesiell anledning? Prøv Barilla Tagliatelle med reker, artisjokker og squash.

Ingredienser

4 porsjoner

320 g Barilla Tagliatelle

200 g reker

200 g squash

2 artisjokker

100 g ricotta

100 g vårløk

10 cherrytomater

1 hvitløksfedd

1 timiankvist

Persille

Extra virgin olivenolje

Salt og pepper etter smak

Share ingredients

You copied text to clipboard:

Fremgangsmåte

  • Vask squash, cherrytomater og vårløk. Rens artisjokkene og fjern de ytre, hardeste bladene. Skjær artisjokken i tynne skiver, vårløken og squashen i små staver og del cherrytomatene i to.

  • Varm en stekepanne med litt extra virgin olivenolje og et skrelt hvitløksfedd. Tilsett kvisten med timian og kok rekene i noen sekunder. Tilsett løken, squashen og artisjokkene og la det surre et par minutter. Ha deretter i cherrytomatene og ricotta. Sautér og smak til med salt og kvernet pepper. Sett til side.

  • Kok opp en stor kjele med vann og tilsett salt (7 gram pr. liter vann) når vannet koker. Kok Barilla Tagliatelle etter anvisningen på pakken til den blir "al dente". Spar litt av kokevannet til senere.

  • Ha Tagliatelle-pastaen over i pannen sammen med grønnsakene og rekene, vend godt. Tilsett gjerne litt av pastaens kokevann ved behov. Dryss over frisk, hakket persille og servér! 

     

    Denne oppskriften passer også godt sammen med Spaghetti pasta eller Linguine Al Bronzo. Oppdag flere av Barilla sine deilige pastaoppskrifter med den ekte smaken av Italia. For eksempel våre oppskrifter på pasta bolognese eller våre spaghettioppskrifter. Disse passer perfekt sammen med våre gode pastasauser, som grønn pesto eller våre tomatsauser.

Vis mer