Barilla Tagliatelle

med røkt laks, gul paprika og merian

Del
Skriv ut
 • Prep
 • Kok
 • Ferdighet
  Enkel


Liknende oppskrifter

Ingredienser

280 g Barilla Tagliatelle

100 g røkt laks

2 gule paprika

2 vårløk

100 g fløte

2 sitroner

Merian

Extra virgin olivenolje

Salt og pepper

Fremgangsmåte

 1. 1

  Vask og skjær opp vårløk og paprika. Skjær røkt laks i terninger.

 2. 2

  Varm en stekepanne og ha i extra virgin olivenolje. Sautér vårløken og tilsett deretter paprikaen sammen med litt salt.

 3. 3

  Legg den røkte laksen i stekepannen sammen med grønnsakene og tilsett fløte etter noen sekunder.

 4. 4

  Kok opp en stor kjele med vann og tilsett salt (7 gram pr. liter vann) når vannet koker. Kok Barilla Tagliatelle etter anvisningen på pakken til den blir "al dente". Spar noen spiseskjeer av kokevannet.

 5. 5

  Ha pastaen over i stekepannen med laks og grønnsaker, dryss over litt revet sitronskall og noen blader merian. Tilsett gjerne litt av pastaens kokevann. Smak til med salt og pepper. Servér!

Dette nettstedet bruker profilering av informasjonskapsler, også fra tredjeparter, for å sende deg reklame og tilby tjenester i tråd med de preferansene du uttrykte under surfing på nettet. Ved å fortsette å bla gjennom nettstedet ved å åpne noen av områdene eller velge et element av det samme (for eksempel et bilde eller en lenke), vil du samtykke til bruk av informasjonskapsler.

På den følgende lenken finner du vår informasjon om informasjonskapsler med beskrivelse av kategoriene og koblinger med informasjon fra tredjepart som uavhengige innehavere av behandlingen, og du vil ha mulighet til å bestemme hvilke cookies som skal godkjenne eller nekte samtykke til alle eller bare noen informasjonskapsler .