Barilla Tagliatelle

med squash og paprikasaus

Del
Skriv ut
 • Prep
 • Kok
 • Ferdighet
  Enkel


Ingredienser

250 g Barilla Tagliatelle

3 squash

1 rød paprika

1 gul paprika

1 rødløk

1 sjalottløk

2 ansjosfileter

1 chili

2 ss extra virgin olivenolje

Salt og pepper

Fersk basilikum

Parmesan

Fremgangsmåte

 1. 1
  Finn frem to små kjeler for å lage to paprikasauser.
 2. 2
  I en kjele, varm opp 1 ss olivenolje, tilsett litt chili, en hakket rødløk og skivet rød paprika. Tilsett litt kokevann, kok sakte opp og kok til grønnsakene er møre.
 3. 3

  I den andre kjelen, varm opp 1 ss olivenolje, en hakket sjalottløk, ansjosfileter og skivet gul paprika. Tilsett litt kokevann, kok sakte opp og kok til grønnsakene er møre.

 4. 4
  Bland med en stavmikser. Ikke bland den røde og gule sausen.
 5. 5
  Stek skivet squash i en varm stekepanne med litt olivenolje.
 6. 6

  Kok opp en stor kjele med vann og tilsett salt (7 gram pr. liter vann) når vannet koker. Kok pastaen etter anvisningen på pakken til den blir «al dente».

 7. 7

  Bland pastaen med squashen.

 8. 8

  Servér ved å lage to speil av de to sausene på en tallerken, med pastaen i sentrum. Toppes med revet parmesan og fersk basilikum.

Dette nettstedet bruker profilering av informasjonskapsler, også fra tredjeparter, for å sende deg reklame og tilby tjenester i tråd med de preferansene du uttrykte under surfing på nettet. Ved å fortsette å bla gjennom nettstedet ved å åpne noen av områdene eller velge et element av det samme (for eksempel et bilde eller en lenke), vil du samtykke til bruk av informasjonskapsler.

På den følgende lenken finner du vår informasjon om informasjonskapsler med beskrivelse av kategoriene og koblinger med informasjon fra tredjepart som uavhengige innehavere av behandlingen, og du vil ha mulighet til å bestemme hvilke cookies som skal godkjenne eller nekte samtykke til alle eller bare noen informasjonskapsler .