Barilla Spaghetti Fullkorn

med Basilicosaus og stekte grønnsaker

Del
Skriv ut

Ingredienser

350 g Barilla Spaghetti Fullkorn

400 g Barilla Basilicosaus

70 g squash

70 g aubergine

70 g paprika

30 g extra virgin olivenolje

1 hvitløksfedd

1 fedd basilikumblader

1 fedd hakket persilleFremgangsmåte

 1. 1

  Vask squash, aubergine og paprika og kutt dem i små terninger. Skrell hvitløken.

 2. 2
  Varm extra virgin olivenolje og det hele feddet med hvitløk i en stekepanne i noen minutter. Fjern hvitløksfeddet og tilsett grønnsakene. Stek dem til de er myke, men fremdeles har tyggemotstand.
 3. 3
  Tilsett Barilla Basilicosaus og kok opp. Småkok på svak varme i noen minutter.
 4. 4

  Kok samtidig opp en stor kjele med vann og tilsett salt (7 gram pr. liter vann) når vannet koker. Kok Barilla Spaghetti Fullkorn etter anvisning på pakken. Spar noen spiseskjeer kokevann før du heller av vannet på spaghettien.

 5. 5

  Vend spaghettien i sausen på middels varme, tilsett noen spiseskjeer kokevann. Ta av platen når vannet har trukken inn i spaghettien. 

 6. 6

  Servér retten varm med ferske basilikumblader og hakket persille.

Dette nettstedet bruker profilering av informasjonskapsler, også fra tredjeparter, for å sende deg reklame og tilby tjenester i tråd med de preferansene du uttrykte under surfing på nettet. Ved å fortsette å bla gjennom nettstedet ved å åpne noen av områdene eller velge et element av det samme (for eksempel et bilde eller en lenke), vil du samtykke til bruk av informasjonskapsler.

På den følgende lenken finner du vår informasjon om informasjonskapsler med beskrivelse av kategoriene og koblinger med informasjon fra tredjepart som uavhengige innehavere av behandlingen, og du vil ha mulighet til å bestemme hvilke cookies som skal godkjenne eller nekte samtykke til alle eller bare noen informasjonskapsler .