Barilla Glutenfri Penne Rigate

med Asparges og Pecorino

Del
Skriv ut

Ingredienser

 • 350 g Barilla Glutenfri Penne Rigate
 • 200 g tomat
 • 200 g asparges
 • 100 g pecorinoost, revet
 • 40 g løk
 • 30 g extra virgin olivenolje
 • salt og pepperFremgangsmåte

 1. 1
  Finhakk løken, del aspargesen i to i lengden.

 2. 2
  Varm olivenolje på middels varme i en stekepanne. Tilsett hakket løk og asparges og fres forsiktig.

 3. 3
  Del tomatene i to og fjern kjernene, legg tomatene i stekepannen med løk og asparges. Salt og la putre i ca 10 minutter.

 4. 4
  Kok opp en stor kjele med vann, tilsett salt (7 gram pr liter vann) når vannet koker og kok pastaen etter anvisningen på pakken.

 5. 5
  Legg samtidig pecorinoost og en stor klype pepper i en skål og tilsett en sleiv med kokende vann slik at osten smelter. Bland ordentlig for å få en jevn saus.

 6. 6
  Hell av vannet når pastaen er "al dente".

 7. 7
  Legg pastaen i stekepennen med grønnsakene og bland godt.

 8. 8
  Ta stekepannen bort fra varmen, hell over pecorinoostsausen og server.

Dette nettstedet bruker profilering av informasjonskapsler, også fra tredjeparter, for å sende deg reklame og tilby tjenester i tråd med de preferansene du uttrykte under surfing på nettet. Ved å fortsette å bla gjennom nettstedet ved å åpne noen av områdene eller velge et element av det samme (for eksempel et bilde eller en lenke), vil du samtykke til bruk av informasjonskapsler.

På den følgende lenken finner du vår informasjon om informasjonskapsler med beskrivelse av kategoriene og koblinger med informasjon fra tredjepart som uavhengige innehavere av behandlingen, og du vil ha mulighet til å bestemme hvilke cookies som skal godkjenne eller nekte samtykke til alle eller bare noen informasjonskapsler .