Lasagne med spinat

ost og rødbeter

Add to favorites Remove from favorites
Del
Skriv ut
Prep
Kok
Ferdighet
Enkel

Glutenfri lasagne med spinat - er dette din nye favorittoppskrift? En ekte italiensk rett med glutenfri hvit saus, ost og rødbeter, som passer til alle anledninger.

Ingredienser

4 porsjoner

8 stk Barilla glutenfrie Lasagneplater

200 g rødbeter, kokt

200 g babyspinat

120 g geitost

1 hvitløksfedd

1 ss extra virgin olivenolje

 

Til béchamelsaus:

500 g melk

20 g smør

20 ml extra virgin olivenolje

20 g maismel/maisstivelse

20 g potetstivelse

Muskat

Salt

Pepper

Share ingredients

You copied text to clipboard:

Fremgangsmåte

  • Forbered béchamel: smelt smøret, tilsett potetstivelse og maismel/maisstivelse og rør godt. Tilsett varm melk, litt om gangen, deretter en klype salt. Kok opp under omrøring og sett til side. Ha i osten og la den smelte inn i sausen. Smak til med salt, pepper og muskat.
  • Blanchér lasagneplatene i litt lettsaltet, kokende vann. Avkjøl i kaldt vann. Del lasagneplatene i to og la dem tørke i et kjøkkenhåndkle.
  • Vask babyspinaten og sautér den i en stekepanne med olivenolje, et skrelt hvitløksfedd og en klype salt. Sett til side.
  • Skrell og del rødbetene i tynne strimler.
  • Smør en ildfast form. Legg et lag béchamelsaus i bunnen, ha over babyspinat og rødbeter, og dekk med et lag Barilla glutenfrie Lasagneplater. Repetér 3-4 ganger, avslutt med béchamel og babyspinat, og ha over litt geitost. Stek lasagnen på 180°C i 20 minutter. La den hvile noen minutter og topp gjerne med litt spirer før servering.

     

    Buon appetito! Prøv favoritten klassisk lasagne med bolognese, laget med ekte italienske lasagneplater. Oppdag flere av Barilla sine deilige pastaoppskrifter, for eksempel våre lasagneoppskrifter. Disse passer perfekt sammen med våre gode pastasauser, som grønn pesto eller våre tomatsauser.

Vis mer