Barilla Penne Rigate Glutenfri

med asparges og pecorino

Del
Skriv ut

Ingredienser

350 g Barilla Penne Rigate Glutenfri 

200 g tomat

200 g asparges

100 g pecorino-ost, revet

40 g løk

30 g extra virgin olivenolje

Salt og pepper

Fremgangsmåte

 1. 1

  Finhakk løken, del aspargesen i to på langs.

 2. 2

  Varm olivenolje på middels varme i en stekepanne. Tilsett hakket løk og asparges, og fres forsiktig.

 3. 3

  Del tomatene i to og fjern kjernene, legg tomatene i stekepannen med løk og asparges. Strø over litt salt og la putre i ca. 10 minutter.

 4. 4

  Kok opp en stor kjele med vann, tilsett salt (7 gram pr. liter vann) når vannet koker og kok pastaen etter anvisningen på pakken.

 5. 5

  Legg samtidig pecorino-ost og en stor klype pepper i en skål og tilsett en sleiv med kokende vann slik at osten smelter. Bland godt for å få en jevn saus.

 6. 6

  Hell av vannet når pastaen er kokt "al dente".

 7. 7

  Legg pastaen i stekepannen med grønnsakene og bland godt.

 8. 8

  Ta stekepannen vekk fra varmen, hell over sausen med pecorino-osten og sérver.

Dette nettstedet bruker profilering av informasjonskapsler, også fra tredjeparter, for å sende deg reklame og tilby tjenester i tråd med de preferansene du uttrykte under surfing på nettet. Ved å fortsette å bla gjennom nettstedet ved å åpne noen av områdene eller velge et element av det samme (for eksempel et bilde eller en lenke), vil du samtykke til bruk av informasjonskapsler.

På den følgende lenken finner du vår informasjon om informasjonskapsler med beskrivelse av kategoriene og koblinger med informasjon fra tredjepart som uavhengige innehavere av behandlingen, og du vil ha mulighet til å bestemme hvilke cookies som skal godkjenne eller nekte samtykke til alle eller bare noen informasjonskapsler .