Barilla Spaghetti Glutenfri

med tunfisk og squash

Del
Skriv ut
 • Prep
 • Kok


Ingredienser

350 g Barilla Spaghetti Glutenfri

400 g Barilla Classicosaus

200 g tunfisk, i olje

40 g ansjos

150 g squash

1 hvitløksfedd

3 ss extra virgin olivenolje

Oregano, frisk

Salt og pepper

Fremgangsmåte

 1. 1

  Skyll squashen og skjær den i terninger. Varm 3 ss olivenolje i en stekepanne med det hele, skrelte hvitløksfeddet.

 2. 2

  Fres squashen myk og tilsett ansjos og Barilla Classicosaus. La sausen koke opp og ta deretter stekepannen av varmen. Tilsett tunfisken og litt fersk oregano. Ta ut hvitløksfeddet.

 3. 3

  Kok opp en stor kjele med vann, tilsett salt (7 gram pr. liter vann) når vannet koker og kok spaghettien etter anvisningen på pakken.

 4. 4

  Hell av vannet når spaghettien er kokt "al dente", men spar litt av kokevannet.

 5. 5

  Varm sausen på middels varme, tilsett spaghettien og noen spiseskjeer av kokevannet. Vend spaghettien rundt til vannet har trukket inn.

 6. 6

  Strø over litt pepper etter smak og sérver.

Dette nettstedet bruker profilering av informasjonskapsler, også fra tredjeparter, for å sende deg reklame og tilby tjenester i tråd med de preferansene du uttrykte under surfing på nettet. Ved å fortsette å bla gjennom nettstedet ved å åpne noen av områdene eller velge et element av det samme (for eksempel et bilde eller en lenke), vil du samtykke til bruk av informasjonskapsler.

På den følgende lenken finner du vår informasjon om informasjonskapsler med beskrivelse av kategoriene og koblinger med informasjon fra tredjepart som uavhengige innehavere av behandlingen, og du vil ha mulighet til å bestemme hvilke cookies som skal godkjenne eller nekte samtykke til alle eller bare noen informasjonskapsler .