Barilla Farfalle di Parma

Del
Skriv ut
 • Prep
 • Kok


Ingredienser

400 g Barilla Farfalle

1 bunt grønn asparges

200 g parmaskinke, i løvtynne skiver

1 dl pinjekjerner

2 dl parmesan, høvlet

Extra virgin olivenolje, til pensling

Balsamicoeddik

Salt og pepper

Fiken, til dekorasjon

Fremgangsmåte

 1. 1

  Skjær bort et par cm av aspargesens stilk, pensle med olivenolje på aspargesen og krydre med havsalt.

 2. 2
  Grill aspargesen noen minutter slik at den blir myk. Legg pinjekjernene i en varm, tørr stekepanne og rist dem gyllenbrune.
 3. 3

  Kok opp en stor kjele med vann og tilsett salt (7 gram pr. liter vann) når vannet koker. Kok pasaten etter anvisningen på pakken til den blir "al dente".

 4. 4

  Servering: anrett aspargesen, pastaen, skinken og pinjekjernene på en tallerken. Legg på parmesanskiver, rikelig med nykvernet pepper og noen dråper med balsamicoeddik.

 5. 5

  Dekorér med fiken og revet parmesan.

Dette nettstedet bruker profilering av informasjonskapsler, også fra tredjeparter, for å sende deg reklame og tilby tjenester i tråd med de preferansene du uttrykte under surfing på nettet. Ved å fortsette å bla gjennom nettstedet ved å åpne noen av områdene eller velge et element av det samme (for eksempel et bilde eller en lenke), vil du samtykke til bruk av informasjonskapsler.

På den følgende lenken finner du vår informasjon om informasjonskapsler med beskrivelse av kategoriene og koblinger med informasjon fra tredjepart som uavhengige innehavere av behandlingen, og du vil ha mulighet til å bestemme hvilke cookies som skal godkjenne eller nekte samtykke til alle eller bare noen informasjonskapsler .