Barilla Farfalle

med lun kylling, nachoschips og chipotlesaus

Del
Skriv ut
 • Prep
 • Kok
 • Ferdighet
  Middels


Ingredienser

320 g Barilla Farfalle

400 g (ett glass) Barilla Classicosaus

1 ss chipotle

400 g sorte bønner

1 avokado

Lime

1 hvitløksfedd

1 chili

500 g grillet kylling, i biter

Koriander

Nachoschips

Fremgangsmåte

 1. 1

  Varm Barilla Classicosaus i en kjele og krydre med chipotle. Hell i bønnene og la det småkoke i 5 minutter.

 2. 2

  Kok opp en stor kjele med vann og tilsett salt (7 gram pr. liter vann) når vannet koker. Kok pastaen etter anvisningen på pakken til den blir "al dente".

 3. 3

  Lag guacamole: mos avokado med en gaffel, tilsett saften fra 1/2 lime og presset hvitløk. Ta ut kjernen av chilien, finhakk og tilsett i avokadomosen. Smak til med salt og pepper.

 4. 4
  Vend pastaen i sausen med kyllingen, topp med revet parmesan og koriander.
 5. 5
  Servér nachoschips og guacamole i en skål ved siden av.

Dette nettstedet bruker profilering av informasjonskapsler, også fra tredjeparter, for å sende deg reklame og tilby tjenester i tråd med de preferansene du uttrykte under surfing på nettet. Ved å fortsette å bla gjennom nettstedet ved å åpne noen av områdene eller velge et element av det samme (for eksempel et bilde eller en lenke), vil du samtykke til bruk av informasjonskapsler.

På den følgende lenken finner du vår informasjon om informasjonskapsler med beskrivelse av kategoriene og koblinger med informasjon fra tredjepart som uavhengige innehavere av behandlingen, og du vil ha mulighet til å bestemme hvilke cookies som skal godkjenne eller nekte samtykke til alle eller bare noen informasjonskapsler .