Farfalle med squash

Sommerfuglpasta vegetar

Add to favorites Remove from favorites
Del
Skriv ut
Prep
Kok
Ferdighet
Enkel

Farfalle med squash

Farfalle med squash - her finner du en enkel oppskrift på en ekte italiensk favoritt. En klassisk Farfalle sommerfuglpasta vegetar med deilige squashgrønnsaker, som passer like godt til hverdag som til fest.

Ingredienser

4 porsjoner

320 g Barilla Farfalle

650 g squash

40 g basilikum 

20 g extra virgin olivenolje

1 hvitløksfedd 

Salt og pepper

Share ingredients

You copied text to clipboard:

Fremgangsmåte

  • Vask og tørk squashen, skjær av endene og del dem i halvmåner.

  • Varm extra virgin olivenolje sammen med et fedd hvitløk langsomt i en stekepanne. Så snart oljen er varm, tilsett squashen, krydre med salt og pepper og la surre i 5-6 minutter, rør av og til. Fjern deretter hvitløken.

  • Kok opp en stor kjele med vann og tilsett salt (7 gram pr. liter vann) når vannet koker. Kok Barilla Farfalle etter anvisningen på pakken til den blir "al dente". Spar på litt av pastaens kokevann til senere.

  • Ha den ferdigkokte pastaen over sammen med grønnsakene. Tilsett litt kokevann, bland godt og slå av varmen.

  • Topp retten med hakket basilikum, og smak til med salt og pepper om ønskelig. 


    Denne oppskriften passer også godt sammen med Fusilli pasta, Fusilloni Al Bronzo eller Tortiglioni Al Bronzo. Oppdag flere av Barilla sine deilige pastaoppskrifter med den ekte smaken av Italia. For eksempel våre italienske pastaoppskrifter eller oppskrifter på pastasalater. Disse passer perfekt sammen med våre gode pastasauser, som grønn pesto eller våre tomatsauser.

Vis mer