Pastachips

av Farfalle "sommerfuglpasta"

Add to favorites Remove from favorites
Del
Skriv ut
Prep
Kok
Ferdighet
Enkel

Barilla Farfalle pastachips

Pastachips - Farfalle "sommerfuglpasta" med ny vri! Servér knasende og smakfulle pastachips laget med Barilla Farfalle pasta og sitronpepper. Perfekt som en sprø snack! 

Ingredienser

4-6 porsjoner

500 g Barilla Farfalle

100 ml extra virgin olivenolje

2 ss sitronpepper

Salt etter smak

 

Tips! Du kan også lage din egen sitronpepper med pepper og sitronskall som ristes lett i en panne.

Share ingredients

You copied text to clipboard:

Fremgangsmåte

  • Kok opp en stor kjele med vann og tilsett salt (7 gram pr. liter vann) når vannet koker. Kok Barilla Farfalle dobbelt så lenge som anvisningen på pakken viser. 

  • Hell av vannet fra pastaen og legg den på et papirhåndkle for å absorbere bort overflødig vann.
  • Bland olivenolje og sitronpepper i en bolle og tilsett den kokte pastaen. Bland godt til farfallen er jevnt belagt med krydder. Tilsett eventuelt mer olje og krydder hvis behov.

  • Fordel farfallene jevnt uten å berøre hverandre på et stekebrett og stek i en forvarmet ovn i 15-20 minutter på 170 °C til de blir gylne. Snu farfallene og stek i ytterligere 10 minutter, helt til de blir sprø.

  • Ta pastachipsen ut av ovnen og legg de på et papirhåndkle for å absorbere eventuell gjenværende olje. Servér med valgfri dip.


    Oppdag flere av Barilla sine deilige pastaoppskrifter med den ekte smaken av Italia. For eksempel våre italienske pastaoppskrifter eller oppskrifter på pastasalater. Disse passer perfekt sammen med våre gode pastasauser, som grønn pesto eller våre tomatsauser.

Vis mer