Barilla Fusilli

med tomatsaus og asparges

Add to favorites Remove from favorites
Del
Skriv ut
Prep
Kok
Ferdighet
Enkel


Ingredienser

4 porsjoner

400 g Barilla Fusilli

400 g (ett glass) Barilla Classicosaus

5 asparges

Sjalottløk

Basilikum

Extra virgin olivenolje

Sitron

Salt

Pepper

Sukker

Share ingredients

You copied text to clipboard:

Fremgangsmåte

  • Skrell og finkutt sjalottløk, surr den i en middels varm stekepanne i litt olivenolje. Den skal bare surres blank, ikke la den bli brun. Knekk av den nederste delen av aspargesen og skjær den på skrått i tynne skiver, sett til side. 

  • Kok opp en stor kjele med vann og tilsett salt (7 gram pr. liter vann) når vannet koker. Kok pastaen to minutter kortere enn anvisningen på pakken.

  • Ha ett glass Barilla Classicosaus i stekepannen, som blir basen for sausen din. Smak til med salt, pepper, sitron og sukker. Sukkeret hjelper å balansere sausen ved å tilsette sødme. Ha pastaen og aspargesen i pannen med tomatsausen og vend alt godt sammen. La koke i to minutter til pastaen blir perfekt "al dente".
  • Anrett på tallerkener og pynt med noen blader fersk basilikum.

     

    Denne oppskriften passer også godt sammen med Penne pasta eller Mezzi Rigatoni Al Bronzo. Oppdag flere av Barilla sine deilige pastaoppskrifter med den ekte smaken av Italia. For eksempel våre pesto- og pastaoppskrifter eller oppskrifter på pastasalater. Disse passer perfekt sammen med våre gode pastasauser, som grønn pesto eller våre tomatsauser.

Vis mer