Barilla Penne Rigate

med Barilla Pesto og laks

Del
Skriv ut
 • Prep
 • Kok
 • Ferdighet
  Enkel


Ingredienser

350 g Barilla Penne Rigate

180 g Barilla Pesto alla Genovese

200 g laksefileter

2 ss extra virgin olivenolje

Fersk dill

 

Fremgangsmåte

 1. 1
  Kok opp en stor kjele med vann og tilsett salt (7 gram pr. liter vann) når vannet koker. Kok pastaen etter anvisningen på pakken.
 2. 2
  Skjær laksen i terninger på ca. 2 x 2 cm.
 3. 3
  Varm olivenolje i en stekepanne og stek lakseternigene forsiktig i noen minutter.
 4. 4
  Når pastaen er "al dente" heller du av vannet, men spar på 2-3 spiseskjeer av kokevannet. Ha pastaen i stekepannen med laksen og rør forsiktig.
 5. 5
  Ta stekepannen av varmen, tilsett Barilla Pesto alla Genovese og pastavann, og sørg for at pastaen og sausen blandes godt.
 6. 6
  Serveres med fersk dill.

Dette nettstedet bruker profilering av informasjonskapsler, også fra tredjeparter, for å sende deg reklame og tilby tjenester i tråd med de preferansene du uttrykte under surfing på nettet. Ved å fortsette å bla gjennom nettstedet ved å åpne noen av områdene eller velge et element av det samme (for eksempel et bilde eller en lenke), vil du samtykke til bruk av informasjonskapsler.

På den følgende lenken finner du vår informasjon om informasjonskapsler med beskrivelse av kategoriene og koblinger med informasjon fra tredjepart som uavhengige innehavere av behandlingen, og du vil ha mulighet til å bestemme hvilke cookies som skal godkjenne eller nekte samtykke til alle eller bare noen informasjonskapsler .