Barilla Penne Rigate

med muslinger og kikertsaus

Del
Skriv ut

Ingredienser

320 g Barilla Penne Rigate

200 g muslinger

100 g kikerter (på boks eller kokt)

1 neve persille

1 chili, delt på langs

1 hvitløksfedd, helt, skrelt

Litt hvitvin

30 g extra virgin olivenolje

Fremgangsmåte

 1. 1
  Legg muslingene i kaldt, lettsaltet vann slik at de åpnes. Skyll muslingene godt for å få bort evt. sand.
 2. 2
  Hell litt olivenolje i en varm stekepanne, legg i muslingene, chili, halvparten av persillen, hvitløk, litt vin og dekk med lokk.
 3. 3
  Fjern skallet fra muslingene når de er ferdigkokt. Sil av væsken og spar den til senere.
 4. 4

  Kok opp en stor kjele med vann og tilsett salt (7 gram pr. liter vann) når vannet koker. Kok pastaen 2 minutter kortere enn anvisningen på pakken.

 5. 5
  Mos de kokte kikertene med en blender. Spe litt og litt med væsken fra muslingene (spar litt til senere) til du får en tykk, jevn saus.
 6. 6
  Varm resten av væsken fra muslingene i en stekepanne, legg i muslingene og litt kikertsaus. Varm opp. Legg i pasta og litt finhakket persille.
 7. 7
  Topp med persille og servér.

Dette nettstedet bruker profilering av informasjonskapsler, også fra tredjeparter, for å sende deg reklame og tilby tjenester i tråd med de preferansene du uttrykte under surfing på nettet. Ved å fortsette å bla gjennom nettstedet ved å åpne noen av områdene eller velge et element av det samme (for eksempel et bilde eller en lenke), vil du samtykke til bruk av informasjonskapsler.

På den følgende lenken finner du vår informasjon om informasjonskapsler med beskrivelse av kategoriene og koblinger med informasjon fra tredjepart som uavhengige innehavere av behandlingen, og du vil ha mulighet til å bestemme hvilke cookies som skal godkjenne eller nekte samtykke til alle eller bare noen informasjonskapsler .