Oppskrifter

Pasta alla nero

Klassisk pasta alla nero oppskrift laget med spaghetti

Add to favorites Remove from favorites
Del
Skriv ut
Prep
Kok
Ferdighet
Enkel

Pasta alla Nerano - enkel oppskrift og en ekte italiensk favoritt. En klassisk Pasta alla Nerano passer like godt til hverdag som til fest.

Ingredienser

2 porsjoner

160 g Barilla Spaghetti

300 g squash

1 hvitløksfedd

70 g provolone-ost

1 ss Barilla Pesto alla Genovese

Ferske basilikumblader

Extra virgin olivenolje

Salt

Pepper

Share ingredients

You copied text to clipboard:

Fremgangsmåte

  • Del squashen på langs og skjær den i skiver. Stek squashen i litt olivenolje, sammen med et hvitløksfedd. Krydre med salt og pepper. 
  • Kok opp en stor kjele med vann og tilsett salt (7 gram pr. liter vann) når vannet koker. Kok pastaen etter anvisningen på pakken til den blir "al dente".
  • Ha halvparten av den stekte squashen i en blender, sammen med olivenolje og Barilla Pesto alla Genovese. Miks til en deilig krem.

  • Ha pastaen over i stekepannen sammen med resten av den stekte squashen og tilsett squashkremen. Bland godt. Topp retten med revet provolone-ost og noen blader fersk basilikum.

     

    Denne oppskriften passer også godt sammen med Tagliatelle pasta eller Al Bronzo pasta. Oppdag flere av Barilla sine deilige pastaoppskrifter med den ekte smaken av Italia. For eksempel våre oppskrifter på pasta carbonara eller tagliatelleoppskrifter. Disse passer perfekt sammen med våre gode pastasauser, som grønn pesto eller våre tomatsauser.

Vis mer