Add to favorites Remove from favorites
Del
Skriv ut
Prep
Kok
Ferdighet
Enkel

Barilla Spaghetti one pot feta pasta

One pot pasta - enkel oppskrift på en ekte italiensk spaghetti feta pasta. Denne retten lages med få og enkle ingredienser, og det beste av alt - du trenger kun en ildfast form. Her finner du virkelig en pastaoppskrift til enhver anledning, som i tillegg går utrolig raskt å lage. Nyt!

Ingredienser

2 porsjoner

150 g Barilla Spaghetti

1 hvitløksfedd

200 g cherrytomater

150 g fetaost

3 ss extra virgin olivenolje

2 ss valgfritt krydder (f.eks. røde pepperflak/chiliflak og sort pepper)

Share ingredients

You copied text to clipboard:

Fremgangsmåte

  • Forvarm ovnen til 200 °C.

  • Hakk hvitløken.
  • Ha Barilla Spaghetti og cherrytomater i en ildfast form. Topp med fetaost, hvitløk og valgfritt krydder. Drypp alt med olivenolje.
  • Fyll den ildfaste formen med nok vann til at spaghettien dekkes, ca. 250-300 ml. Stek i ovnen i 15-20 minutter til fetaosten begynner å bli litt gyllen. Fyll evt. på med mer vann hvis det trengs.
  • Ta den ildfaste formen ut av ovnen og rør godt sammen til en kremet saus, som blandes med pastaen. Retten er klar til servering!

     

    Denne oppskriften passer også godt sammen med Al Bronzo pasta. Oppdag flere av Barilla sine deilige pastaoppskrifter med den ekte smaken av Italia. For eksempel våre oppskrifter på pasta carbonara eller tagliatelleoppskrifter. Disse passer perfekt sammen med våre gode pastasauser, som grønn pesto eller våre tomatsauser.

Vis mer