Barilla Fusilli Økologisk

med kremet tomatsaus og sopp

Del
Skriv ut
 • Prep
 • Kok


Ingredienser

350 g Barilla Fusilli Økologisk

400 g Barilla Basilicosaus

2 dl crème fraîche

3 hvitløksfedd

3 gulrøtter

1 terning grønnsaksbuljong

200 g sopp

2 ss smør

Fremgangsmåte

 1. 1
  Kok opp en stor kjele med vann og tilsett salt (7 gram pr. liter vann) når vannet koker. Kok pastaen etter anvisning på pakken til den er "al dente".
 2. 2
  Skrell og hakk løk og to hvitløksfedd. Skrell og riv gulrøttene grovt.
 3. 3
  Fres gulrøttene, løken og hvitløken raskt i en gryte. Tilsett Barilla Basilicosaus, buljongterningen og crème fraîche. La det småkoke i ca. 15 minutter.
 4. 4
  Rens og skjær soppen i biter, varm en stekepanne og stek soppen til den blir litt tørr.
 5. 5
  Tilsett deretter smør og resten av hvitløken, hakket, og stek noen minutter til. Smak til med salt og pepper og sett til siden.
 6. 6
  Mos sausen med en stavmikser og smak til med salt og pepper.
 7. 7

  Bland pastaen med sausen, servér med sopp på toppen.

Dette nettstedet bruker profilering av informasjonskapsler, også fra tredjeparter, for å sende deg reklame og tilby tjenester i tråd med de preferansene du uttrykte under surfing på nettet. Ved å fortsette å bla gjennom nettstedet ved å åpne noen av områdene eller velge et element av det samme (for eksempel et bilde eller en lenke), vil du samtykke til bruk av informasjonskapsler.

På den følgende lenken finner du vår informasjon om informasjonskapsler med beskrivelse av kategoriene og koblinger med informasjon fra tredjepart som uavhengige innehavere av behandlingen, og du vil ha mulighet til å bestemme hvilke cookies som skal godkjenne eller nekte samtykke til alle eller bare noen informasjonskapsler .