Barilla Fusilli Økologisk

med stekte grønnsaker og parmesan

Del
Skriv ut

Ingredienser

350 g Barilla Fusilli Økologisk

150 g gulrøtter

150 g rød paprika

150 g squash

150 g aubergine

1 hvitløksfedd

3 ss extra virgin olivenolje

100 g erter, frosne

1 ts timian

50 g parmesan

Salt og pepper

Fremgangsmåte

 1. 1
  Sett stekeovnen på 225 °C.
 2. 2
  Skrell gulrøttene og skjær dem i staver. Fjern kjernen av paprikaen og strimle dem. Del squash og aubergine i skiver på ca. 2 cm. Skrell hvitløken og del den i tynne skiver.
 3. 3
  Legg grønnsakene på et brett, drypp litt olivenolje og strø litt salt over. Sett grønnsakene i ovnen og stek dem i ca. 18 minutter til de har fått en fin farge.
 4. 4
  Kok opp en stor kjele med vann og tilsett salt (7 gram pr. liter vann) når vannet koker. Kok pastaen etter anvisning på pakken til den er "al dente".
 5. 5
  Kok de frosne ertene i ca. 3 minutter.
 6. 6
  Bland pastaen med ertene og de stekte grønnsakene. Krydre med salt og pepper, topp med parmesan.

Dette nettstedet bruker profilering av informasjonskapsler, også fra tredjeparter, for å sende deg reklame og tilby tjenester i tråd med de preferansene du uttrykte under surfing på nettet. Ved å fortsette å bla gjennom nettstedet ved å åpne noen av områdene eller velge et element av det samme (for eksempel et bilde eller en lenke), vil du samtykke til bruk av informasjonskapsler.

På den følgende lenken finner du vår informasjon om informasjonskapsler med beskrivelse av kategoriene og koblinger med informasjon fra tredjepart som uavhengige innehavere av behandlingen, og du vil ha mulighet til å bestemme hvilke cookies som skal godkjenne eller nekte samtykke til alle eller bare noen informasjonskapsler .