Kyllingsalat med Barilla Fusilli Økologisk

og Pesto alla Genovese

Del
Skriv ut

Ingredienser

350 g Barilla Fusilli Økologisk

190 g (1 glass) Barilla Pesto alla Genovese

1 dl majones

1 sitron, revet skall og saften

4 kyllingfileter med skinn

2 ss søt chilisaus

2 ss hakket persille

1 hode romanosalat

2 dl krutonger

1 dl parmesan, revet

Salt og pepper

Fremgangsmåte

 1. 1
  Kok opp en stor kjele med vann og tilsett salt (7 gram pr. liter vann) når vannet koker. Kok Barilla Fusilli Økologisk etter anvisning på pakken. Hell av vannet når pastaen er "al dente".
 2. 2
  Bland Barilla Pesto alla Genovese, majones, sitronskall- og saft. Smak til med salt og pepper. Bland deretter sammen med pastaen, la trekke i 10-15 minutter.
 3. 3
  Pensle kyllingfiletene med søt chilisaus, strø over persille og grill kyllingen.
 4. 4
  Bland pastaen med romanosalat i biter og legg på tallerkener.
 5. 5
  Topp med grillet kylling skåret i biter, krutonger, revet parmesan og litt salt og pepper.

Dette nettstedet bruker profilering av informasjonskapsler, også fra tredjeparter, for å sende deg reklame og tilby tjenester i tråd med de preferansene du uttrykte under surfing på nettet. Ved å fortsette å bla gjennom nettstedet ved å åpne noen av områdene eller velge et element av det samme (for eksempel et bilde eller en lenke), vil du samtykke til bruk av informasjonskapsler.

På den følgende lenken finner du vår informasjon om informasjonskapsler med beskrivelse av kategoriene og koblinger med informasjon fra tredjepart som uavhengige innehavere av behandlingen, og du vil ha mulighet til å bestemme hvilke cookies som skal godkjenne eller nekte samtykke til alle eller bare noen informasjonskapsler .